Amennyiben orvost szeretnénk keresni, tegyük a következőket:

  • Kattintsunk rá a főmenüben az “Orvos keresése” elemre.

orvos-keresese-1

Ezután tegyük a következőket:

  • Adjuk meg, hogy mely földrajzi területről akarunk orvost keresni, amihez gépejük be a megfelelő rubrikába a helyszínt (zöld ellipszis jelöli), és adjuk meg, hogy milyen sugarú körben jöhet még szóba orvos (kék ellipszis jelöli);
  • A legördülő listából válasszuk ki a minket érdeklő kategóriát (piros ellipszis jelöli);
  • Végül kattintsunk a “Keresés” gombra.

Arra is van lehetőségünk, hogy valamilyen számunra fontos kulcsszót begépelünk az erre a célra szolgáló rubrikába (sárga ellipszis jelöli), mielőtt elindítjuk a keresést. Mindezeket végrehajtva az orvosok közül egy szűrt halmaz fog már csak fényképével megjelenni.

De az is lehetséges, hogy egyszerűen rákattintunk a minket érdeklő kategória címkére. Az, hogy az egyes kategóriákban hány hirdető szerepel leolvasható, ha az egérrel a címke felé állunk.

orvos-keresese-2

A konkrét orvos adatainak megjelenítéséhez csak kattinsunk rá az orvos fényképére. Az így megjelenő információs lap minden fontos adatot tartalmaz. Ha másik orvost szeretnénk inkább választani, akkor lépjünk vissza, majd kattintsunk egy újabb orvos fényképére.

Az interaktív térképet úgy is használhatjuk, hogy az egyes praxisokat jelölő ikonra rákattintunk. Amennyiben adott körzeten belül több a megadott feltételeknek megfelelő praxis is található, azokat a térkép összegyűjti, és egy számmal jelöli, hogy hány orvos van a halmazban. Ha a kicsinyítást csökkentjük (ehhez vagy a térkép jobb alsó sarkában lévő + jelre kell kattintanuk, vagy az egér görgőjét kell megunktól kifelé forgatni), a praxisok jelölői önállóan is meg fognak jelenni. Ha egy ilyen jelölőre rákattintunk, akkor a praxis adatai megjelennek. Az így láthatóvá vált névre kattintva is eljuthatunk az orvos részletes adatlapjához.