Amennyiben Ön rendelőjét, vagy orvosi praxisát szeretné hirdetni, akkor elsőként regisztrálnia kell a webhely használatához. Ehhez kattintson a felső, hirdetőknek szánt menüpontok közül az “Új hirdető regisztrációja” menüpontra.

hirdetes-1

Itt kezdjük a regisztrációt

Ezt követően a megjelenő oldalon olvassa el az instrukciókat, és azokat figyelembe véve válasszon egy felhasználói csomagot úgy, hogy rákattint a csomag alján lévő OK feliratra.

hirdetes-2

Válasszuk ki a nekünk megfelelő hirdetési csomagot

A megjelenő újabb lapon adja meg a regisztrációs adatokat:

  • A felhasználónév egyedi kell, hogy legyen, és 4-12 karakterből állhat, de csak az angol abc betűit, illetve számokat tartalmazhat;
  • Mail címnek olyat adjunk meg, amit rendszeresen olvasunk is, mert a felhasználók oda küldhetnek üzenetet;
  • A jelszónak elég erősnek kell lennie, mert csak akkor fogja a rendszer azt elfogadni. Ehhez kis és nagybetűknek, is kell benne lennie, és minimum 8 karakter kell, hogy legyen.
hirdetes-3

Adjuk meg a regisztrációs adatainkat

Ha rendelkezik kedvezményre jogosító kuponnal, akkor rá kell kattintania a “Van kuponja” gombra, majd be kell gépelnie a kuponkódját. A kedvezményesen fizetendő összeg azonnal megjelenik a képernyőn.

hirdetes-5

Itt adhatjuk meg a kuponkódunkat

A regisztráció befejezéseként ki kell pipálni az “Általános Felhasználási Feltétel” elfogadását, majd rá kell kattintani a “Küldés” gombra.

Ha nem ingyenes hirdetési csomagot választott, akkor még online ki kell egyenlítenie a csomag díját, ami az egyik legnagyobb, és egyúttal legmegbízhatóbb online fizetési oldal, a PayPal segítségével történik.

A sikeres regisztrációt az alábbi üzenet megjelenése igazolja vissza. A bekarikázott “Itt” szóra történő kattintással kell továbblépni a bejelentkezéshez.

hirdetes-8

Sikeres regisztráció

Figyelem, a Fizetés modul még nem működik! Ezért a regisztráció végén a következő üzenetet fogja kapni: “A felhasználó létrehozásra került. De a biztonsági fejléc nem valós!” Ön be fog tudni lépni a fiókjába, de mivel még nem fizetett, nem tud feladni hirdetést.

A fizetési eljárás, és a hozzáférések beállításának menete az online fizetés beindulásáig a következő:

  • Ön elküldi felhasználói nevét, valamint számlázási adatait a nogradi@pcsuli.hu mailcímre úgy, hogy üzenetének tárgya “Jódokik”;
  • Mi kiállítunk önnek egy “Díjbekérőt”, amit e-mailben csatolt fájlként küldünk vissza Önnek;
  • Ön a “Díjbekérő” alapján átutalja a hirdetési díjat;
  • Mi beállítjuk a fiókját úgy, hogy ahhoz hozzáférjen, továbbá postázzuk a végleges számláját;
  • Végül Ön feladja hirdetéseit, melynek megkezdéséhez elsőként be kell lépni, aminek részletes leírása itt olvasható.